Over mij

Ik ben Jasper Oldersom, een full-time online marketeer met focus op content en teksten én part-time copywriter voor Sales Teksten.

Als 16-jarig ventje begon ik als stagiaire bij online marketing bureau Dokter Klik en leerde de kneepjes van het vak over zoekmachine optimalisatie. 9 jaar later werk ik er full-time en heb ik mij ontwikkeld tot content marketing en copy specialist. Daarnaast werk ik part-time voor Sales Teksten.

Ik ontdekte copywriting en direct marketing. Ik leerde dat er inzichten, technieken en regels bestonden die vele jaren oud, maar nog steeds relevant zijn. Kennis die je over de jaren kunt opbouwen en zijn waarde niet verliest. Daar raakte ik volledig verliefd op.

De AIDA (Attention, Interest, Desire, Action) formule bijvoorbeeld. Een klassieke formule om sales teksten te schrijven. Meer dan 100 jaar later werkt hij nog steeds. Ik besloot mij op dit gebied te ontwikkelen. Ik verslond de boeken, blogs en cursussen. Dat doe ik nog steeds.

Meetbare impact maken met niets meer dan woorden. Dat is toch prachtig? Zo’n tekst is in feite een verkoper die niet fysiek aanwezig is. En dat soms doet aan duizenden mensen op hetzelfde moment. Het is een kunst en een wetenschap in één.

Dat is mijn passie, daar hou ik mij het liefst mee bezig. Natuurlijk help ik ook jou daar graag bij.

Neem gerust contact met mij op!